Предсједник Српске демократске странке, Милан Миличевић, изјавио је да ће СДС, упркос спрези страног фактора и СНСД, који покушавају да јој забране рад, изаћи на изборе.

Одлука Централне изборне комисије БиХ је један од најтежих удараца у историји СДС. Овом одлуком нам је, након 34 године, практично онемогућено учешће на свим изборима, рекао Миличевић.

Он је додао да СНСД већ 20 година сатанизује СДС као издајничку странку Запада, а сада је очигледно да је СДС једина странка којој је Запад, уз помоћ СНСД, онемогућио учешће на изборима.

-СНСД је преко своје Агенције за банкарство наредио банкама у Републици Српској да СДС не може имати рачун, чиме нас финансијски даве, док ЦИК својим нелегалним одлукама покушава задати завршни ударац – нагласио је Миличевић.

Миличевић је истакао да СДС има план за наступ на изборима.

–Ишли смо корак испред и ако је неко помислио да је елиминисао СДС, преварио се. СДС ће наступити на изборима јер је то воља народа још од првих вишестраначких избора. Позивам све добронамјерне људе да се окупе око једине државотворне странке јер је вријеме да преузмемо одговорност за нашу Републику Српску. Борба за СДС је борба за Републику Српску. Ми смо најјачи онда када је најтеже! Тако је било и деведестих, тако је и данас. Живјеће Република Српска, живјеће Српска демократска странка јер је то воља народа – поручио је Миличевић, саопштено је из СДС.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име