Прошло је преко три деценије од емитовања култне серије „Срећни људи“, уз коју смо расли, а тајне које су се дешавале током снимања мало ко зна.

Еви Рас је проживела праву трагедију током снимања серије. Њој је ћерка Круна преминула док је снимање култне серије било у току.

– Када сам после ћеркине сахране први пут дошла на сет, кадрирање је било у току, Радмила је зауставила. Цела екипа се скаменила. Кадрирање је свето, ви то не смете да прекинете. „Ева је дошла, а Круна заслужује да пустимо сузу за њу, умрла је у 24. години“, рекла је и сви смо се расплакали. Помогла ми је да идем даље у животу – присетила се Ева, и додала:

– Људи и даље живе у „ранчу поклетих“. Они су тихи, дивни људи, и даље мушкатле цветају. И даље су зидови огуљени. Волели нас.

Ћерка легендарне глумице живела је и радила у Паризу, а са само 24 године изненада је преминула. Ева је једном приликом открила да је трагичну вест примила на вратима свог дома.

– Сазнала сам тако што су дошла три полицајца док сам се спремала да идем на фестивал на Палић. Мислила сам да је ауто дошао по мене. Звони интерфон, ја кажем да ћу одмах сићи доле, а они одговоре: „Не, ми ћемо доћи код вас“ – присетила се глумица најтежег тренутка у свом животу.

– Они су ми саопштили да је она умрла. Ја кажем: „Како умрла када сам јуче разговарала са њом?“ Нису имали никакве папире и рекли су ми да идем у Љермонтову, где такође нису имали никакву информацију. Помислила сам да није умрла. Тек трећег дана сам добила допис. За то време нисам знала шта се догађало у мојој души, био је то 3. јул 1993. Морала сам да учиним све што сам могла да се она мртва врати у своју земљу, да не остане у Паризу, далеко од мене – испричала је глумица.

– Уз ковчег смо добили и налаз обдукције, француска полиција ништа није открила и записали су да је умрла природном смрћу. Ја сам касније причала неким мојим кумовима да се она тамо у Паризу можда упетљала у неке мрачне ствари, политику, и да је зато француска полиција написала онако у извештају. Онда ми је мој кум Миленко Вучетић, писац, рекао да причам радњу као из филма „Никита“ и да то нема везе са реалношћу. Не знам, тако је Бог хтео – рекла је глумица.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име