Поводом све чешћих дојава наших суграђана који фотографијама упозоравају на степен криминала и корупције у Шумском газдинству „Романија“, поруком нам се обратио један читалац /име познато редакцији/ из Тоница. Поруку преносимо у цијелости:

„Поштовани, обраћамо Вам се са великом захвалношћу што сте кренули у обрачун са организованом шумском мафијом, надамо се да ћете обратити пажњу на уништење лишћарских шума око и у нашим приватним имањима које обиђемо само у љетном периоду и скоро увијек затекнемо катастрофу и тако уназад годинама. С поштовањем ваши суграђани из Тоница“ наводи се у поруци.

 

Да подсјетимо, синоћ смо представили старије пањеве из Радне једнице „Палеж“ и то са подручја Бабинског брда – одјели 90 и 91/1, Шашевци и Драпнићи.

Ова пустош каква се само може видјети у најнеразвијенијим земљама Африке настала је током 2022.године када је управник ове радне јединице био Ђорђе Радић, садашњи директор Завода за форензичку психијатрију Соколац и шеф клуба одборника СНСД-а у СО Соколац.

БРОЈ ЗА ДОЈАВЕ 080 05 01 02 на који грађани такође имају могућност да у периоду од 0-24 часа, свакодневно дојаве информације о нелегалним активностима везаним за шумарство у Републици Српској.

ФОТОГАЛЕРИЈА

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име