Бјелица: Никада није изостала подршка Владе Српске (ВИДЕО)

0

Начелник општине Соколац Милован Бјелица рекао је да је на данашњем састанку у Источном Сарајеву упознао руководство Републике Српске о пројектима које ради ова локална заједница којој никада није изостала подршка Владе Српске.

„Посебна подршка је била у рјешавању проблема водоснабдијевања, отпадних вода, безводних подручја“, изјавио је новинарима Бјелица након састанка са предсједником Српске Милорадом Додиком, премијером Радованом Вишковићем и министрима.

Он је истакао и помоћ виших нивоа власти у стамбеном збрињавању 81 породице.

„Соколац је ријешио капитални пројекат не само за Соколац и град Источно Сарајево, него и за цијелу Републику Српску, а то је пројекат соларне електране. Сада смо у поступку припремања докуменатције за издавање грађевинске дозволе“, рекао је Бјелица.

Бјелица је истакао да је руководство Републике Српске упознао о пројектима које општина ради, као што је градска кућа, за шта је увијек имао подршку руководства Републике Српске и Србије.

„Нама је најбитнија политичка подршка, мање финансијска јер се појављују инвеститори из Њемачке који ће улагати у соларну електрану око 100 милиона евра, што је за нас веома значајно“, напоменуо је Бјелица.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име