Као што смо недавно најавили, отуђена скупштинска већина у Сокоцу и званично је ушла у процедуру разрјешења Мирјане Субашић, в.д. директора Јавне установе за предшколско васпитање и образовање Соколац.

Портал „Соколац-срце Романије“ у посједу је захтјева клуба одборника ДЕМОС Соколац да се на 27.редовној сједници локалног парламента уврсти ова тачка дневног реда, као и именовање новог в.д. директора.

Захтјев за смјену и поред огромне подршке Субашићевој

Захтјев за смјену долази у тренутку када је 90% радника писмено подржало свог директора сматрајући да ради у интересу установе, грађана и радника. Очигледно је да ово писмо отуђеној скупштинској већини не представља ништа.

Апсурд за апсурдом

Као наводни разлог за смјену Клуб одборника ДЕМОС Соколац наводи веома лошу ситуацију у поменутој установи, лоше међуљудске односе као и лошу сарадњу са начелником општине!? У захтјеву који је потписао Срђан Кнежевић, предсједник клуба одборника ДЕМОС Соколац наводе да је Субашићева на овој позицији 18 мјесеци и да ништа није предузела како би унаприједила рад ове установе!? Иако су све до скоро тврдили потпуно супротно. 

Тако је, ОО ДЕМОС Соколац 24.априла прошле године у извјештавању са Прољећне приредбе малишана из соколачког вртића на свом званичном веб сајту навео следеће:

„Kадар ДЕМОС-а, вршилац дужности ове Установе Мирјана Субашић успјела је за кратко вријеме рад и квалитет услуга ове Установе подићи на један већи ниво те су тако својим идејама и креативношћу постали препознатљиви у окружењу! Да ДЕМОС у својим редовима окупља само најбоље, који се својим несебичним трудом и радом доказују, јасан је показатељ синоћњи догађај!“

Сила Бога не моли!

Соколaчка сапуница „Волимо те домовино Босно и Херцеговино“ у режији челних људи ОО ДЕМОС Соколац и ОО СНСД Соколац све више поприма мирисе комедије са трагичним исходом. Занимљиво је и то да пуну подршку ОО СНСД и ОО ДЕМОС Соколац, поред сарајевске Слободне Босне пружа БН телевизија, иначе жесток критичар актуелне власти у Републици Српској.  Пара врти гдје бургија неће!

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име