Фото: Синиша Пашалић/РАС Србија

Одборник ПДП у Скупштини града Бањалука, Милко Грмуша објавио је пресуду Окружног суда у Бањалуци којом је уважена његова тужба против Министарства управе и локалне самоуправе и наложено тој институцији да донесе одлуку о његовом захтјеву да покрене поступак за предузимање мјера којим ће се извршити надлежности органа у Граду Бањалука.

Данас сам добио пресуду која је још један чврст доказ да Колегијум Скупштине Града Бањалука нема право да одлучује шта ће бити на дневном реду Скупштине Града. Тврдим то преко три године – написао је Грмуша на мрежи X.

Он истиче да док су једни друге само вербално нападали да блокирају Град, он је радио и “урадио ствар која дефинитивно одузима било коме право да преко Колегијума блокира Град”.

Грмуша истиче да је цијела јавност свједок да су медијски чланци препуни изјава како се ништа у Бањалуци не може урадити јер то Колегијум не дозвољава.

– А шта су то силни запослени правници у Градској управи учинили да се Град деблокира? Зашто су сви само кукали? Зашто увијек траже изговоре? Причали су да би, ето, све они урадили али им Колегијум то не да. Умјесто да су ријешили проблем, само су кукали. Ја нисам кукао, ја сам ово завршио. Механизам блокада је срушен – навео је Грмуша.

Он истиче да више нема изговора. Позвао је одборнике и градску власт да ставе апсолутно све тачке на дневни ред да о њима скупштина одлучује.

– Колектори, заштита малољетника од коцкања, апсолутно сви све. Доста се се крили једни иза других – истакао је Грмуша.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име