Фото: Бојан Д.Тошић

Иако је штрајк у Јавној установи за предшколско васпитање и образовање Соколац обустављен соколaчка сапуница „Волимо те домовино Босно и Херцеговино“ у режији челних људи ОО ДЕМОС и ОО СНСД траје и даље.

Тако је почетком ове седмице одјекнула вијест да је покренута смјена директора ове установе, иако је 90% радника писмено подржало свог директора сматрајући да ради у интересу установе, грађана и радника.

Портал „Соколац-срце Романије“ у посједу је писма које су раднице 12.фебруара преко предсједника Скупштине општине Сретка Марјановића упутиле свим одборницима локалног парламанета, потврђујући наше писање да се у рад једне од најстабилних установа са подручја соколачке општине дебело упетљала политика, одређени политички кругови као и поједини одборници.

Писмо вам доносимо у цијелости и без измјена:

Да ли ће ово писмо отријезнити отуђену скупштинску већину или не остаје да се види. Ако се по јутру дан познаје, пред соколачким вртићем су нови потреси јер сила Бога не моли!

А та сила пуних годину дана има само један једини циљ – БЛОКИРАТИ РАД И ЖИВОТ У ОПШТИНИ СОКОЛАЦ по наређењу главног шефа из сјенке.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име