Дупљанин: Ко је одговоран за дуплу и нелегалну смјену директора ЈКП „Соколац“? (ВИДЕО)

Одборници СДС-а разматраће замрзавање рада у локалном парламенту

0

Друга тематска сједница Скупштине општине Соколац прекинута је данас, на захтјев Клуба одборника ДЕМОС-а када је требало разматрати Информацију о стању у Јавном комуналном предузећу „Соколац“ и о финансијској ревизији у овом предузећу за период од 1. јануара до 31. децембра 2022. године.

Начелник општине Милован Бјелица изјавио је новинарима да је инсистирао да се на сједници разматра информација о стању у Комуналном предузећу „Соколац“ након што је објављен негативан ревизорски извјештај у тој фирми како би било утврђено о чему се ради, с обзиром на то да ова скупштинска већина за три године мијења петог директора.

Поводом ове и једине тачке дневног реда за ријеч се између осталих јавио Миодраг Дупљанин, шеф клуба одборника СДС-а и колегама одборницима поставио питање ко је одговоран за дуплу и нелегалну смјену директора ЈКП „Соколац“ чија се причињена штета овом јавном предузећу мјери десетинама хиљада конвертибилних марака.

Да подсјетимо, сједница је заказана на иницијативу начелника општине Соколац који је у свом обраћању медијима, као предсједник ОО СДС-а Соколац, најавио сједницу унутар странке, те додао да је могуће да одборници окупљени око ове политичке партије замрзну свој рад у локалном парламенту.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име