Ових дана Одјељење за локални развој општине Соколац урадило је идејно рјешење за паркинг испред Јавне установе за предшколско васпитање и образовање Соколац и Дома здравља „Др Љубомир Ћеранић“ Соколац.

Већ дужи временски период постоји проблем са саобраћајем у улици Радомира Нешковића, посебно у вријеме када родитељи довозе и одвозе дјецу из вртића, иако припадници Полицијске станице Соколац толеришу и ријетко кажњавају возаче због неправилног паркирања и задржавања возила у двосмјерној улици.

Овај проблем општина Соколац планира да ријеши изградњом паркинга у Гласиначкој улици испод зграде хитне помоћи, као и проширењем паркинга испред општине, чиме ће се убрзати саобраћај у Гласиначкој улици и ријешити проблем уског грла код скретања ка Шумском газдинству „Романија“.

Према ријечима начелника општине Соколац Милована Бјелице ово је један од приоритетних пројеката који ће ући у реализацију, наглашавајући да ће штрајк запослених у вртићу бити ускоро ријешен, а општинска управа ће наћи начин да спријечи све даље уцјене и манипулације овом установом од посебног значаја за локалну заједницу.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име