Саопштење Милана Кнежевића, предсједника Демократске народне партије и посланика у Скупштини Црне Горе, поводом писања неких медија и помињања његовог имена у контексту СКАЈ апликација преносимо интегрално:

– Поводом текста који се данас појавио на одређеним порталима, а односи се на СКАЈ преписку у којој наводно корисници исте помињу моје име у контексту који уопште нема криминални контекст, што није први, а сигурно ни посљедњи пут, понављам још једном, у потпуности стојим на располагање тужилаштву и свим надлежним институцијама.

Ни ја, нити било који члан моје породице, никад нисмо користили СКАЈ апликацију, нити било који други вид криптоване комуникације. Такође, ни ја, нити било који члан моје породице, никад није учествовао ни у каквим криминалним активностима, због чега и немамо никакав проблем да јавно реагујемо кад се појаве овакви или слични текстови. Али и да позовемо тужилаштво да реагује у складу са законом ако постоји и зрно сумње у односу на мене и чланове моје породице.

Покушаји удбашког спиновања антисрпских медија које нажалост још увијек спонзорише М:тел, не да ме не тангирају, већ ме забављају, јер Милану Кнежевићу, нити било ком члану његове породице, не могу пронаћи ни један криминални сегмент у досадашњем животу, а посебно не повезаност са криминалним клановима.

Мени криминални кланови нису финансирали политичке активности странке, нису ми скупљали нити куповали гласове, нису ме частили ни стан, ни ауто, нити ће икад бити у могућности да то покушају урадити.

Зато охрабрујем М:телове медијске спонзоруше да наставе са објављивањем свега што се тиче моје породице и мене, јер да не вриједимо, не би се оволико ни бавили нама. Или што би рекао један стари Зећанин (а није имао Скаy): „Доме мој, прасе се жири до годину дана, а неке људе не можеш ужирит читави живот. Сваки пут преврну корито кад се наију.“

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име