Лидер Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић поручио је да та странка очекује да ће својим искуством и идејама, али и резултатима на изборима показати да је важан и одговоран носилац политичког живота Србије и да ће заједно са СНС наставити вођење независне и успешне политике у интересу свих грађана и српског народа у цјелини.

Дачић је приликом посете Крагујевца оцијенио да су избори 17. децембра наставак избора од 24. септембра 2000. године на којима опет на другој страни постоји ДОС, са којима, како је рекао, „треба да се заврши на предстојећим изборима“.

– ДОС је највеће зло у новијој историји српског народа и Србије, у чије вријеме су распродате и опљачкане фабрике и радници остављени на улици – рекао је Дачић и додао да је за вријеме њихове власти срушена Државна заједница Србије и Црне Горе и једнострано проглашена независност Косова и Метохије.

Дачић је навео и да садашња опозиција представља „остатак и фронцле некадашњег ДОС-а“, уз већ виђену превару да бирачи који воле Србију гласају за наводно патриотску десницу, а која ће се касније, како је рекао, удружити са онима који имају антисрпску политику, на челу са Ђиласом.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име