Припадници Полицијске станице Соколац презентовали су јуче малишанима локалног вртића дио опреме и материјално техничких средства са којима обављају своје задатке.

Давор Бјелица из Полицијске станице Соколац рекао је новинарима да сваке године организују „Дан отворених врата“ за дјецу вртића и презентују материјално-техничка средства и опрему коју посједују и користе приликом обављања службених дужности, па су тако и јуче посјетили вртић уз присуство представника Јединице жандармерије из Полицијске управе Источно Сарајево.

„Малишанима смо показали наше службено наоружење, опрему и возила која користимо у обављању полицијских послова на заштити безбједности грађана, а поготово наших најмлађих“, рекао је Бјелица.

Вршилац дужности директора соколачке Установе за предшколско васпитање и образовање Мирјана Субашић нагласила је да су други пут у току ове године припадници Полицијске станице Соколац, у сарадњи са Жандармеријом, имали прилику да дјеци вртића презентују дио своје опреме и материјално техничких средстава са којима располажу.

„Имали смо прилику да видимо и одушевљење и знатижељу на лицима наше дјеце и зато се сваки пут радујемо оваквим посјетама, за шта припадницима Полицијске Соколац посебно захваљујемо“, изјавила је Субашићева.

Она је најавила традиционални Никољданску приредбу која ће бити одржана 21. децембра у просторијама вртића за млађе вртићке групе, док ће за средње и предшколске групе „Никољданска приредба“ бити одржана 22. децембра у Парохијском дому цркве „Романијска Лазарица“ од 18.00 часова.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име