Фото: Р. Јокић/РАС Србијa

Три лица, међу којима и службеница Полицијске управе Зворник, ухапшена су на подручју Зворника због сумње да су од 2019. године до данас на основу фалсификоване документације издавала возачке дозволе лицима на подручју општине Осмаци.

АТВ наводи да су слободе лишени службеница Полицијске станици Осмаци Гордана Стојановић, запосленик у општини Шамац Славко Симић, те Милан Марковић из Шековића.

-Ухапшени су Г.С, С.С. и М.М. који ће након криминалистичке обраде, уз извјештај о почињеним кривичним дјелима, бити спроведени у Републичко јавно тужилаштво – саопштено је из Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

С обзиром на то да је Г.С. службеница Полицијске управе Зворник, додају она ће бити суспендована и против ње ће бити поднесена иницијатива за покретање дисциплинског поступка.

У току су претреси на више локација у Зворнику.

Ухапшенима се на терет стављају кривична дјела злоупотреба службеног положаја или овлаштења, примање мита, фалсификовање или уништавање службене исправе и навођење на овјеравање неистинитог садржаја.

Оперативну акцију проводе службеници Управе криминалистичке полиције МУП-а Српске и Полицијске управе Зворник, под надзором Републичког јавног тужилаштва на подручју Зворника.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име