Установа за предшколско васпитање и образовање Соколац јесењим карневалом почела је јуче обиљежавање манифестације „Недјеља дјетета“ која се ове године одржава под слоганом „Другарство чувајмо, љубав његујмо“.

Малишани су прошетали улицама општине Соколац, обучени у духу јесени и приредили су на радост васпитача, родитеља и свих пролазника праву малу параду поноса.

Вршилац дужности директора Установе за предшколско васпитање и образовање Соколац Мирјана Субашић је нагласила да се у просторијама овог вртића свакодневно посвећује пажња и љубав дјеци, те да то није само у склопу обиљежавања „Недјеље дјетета“.

– Сходно годишњем добу, организовали смо јесењи карневал. Дјеца су са својим родитељима била креативна, тако да су направила дјечије костиме на тему јесени. Морам да им се захвалим на труду, јер смо имали прилику да видимо заиста лијепе костиме. Нама је свака недјеља „Недјеља дјетета“, тако је бар у нашем вртићу и мислим да би требали послужити као примјер и осталима. Сматрам да дјеци требамо посветити максималну пажњу, јер само једном у животу смо мали, тако да треба уживати у овом периоду са њима – поручила је она.

Мали начелник и четири мала одборника предсједавали су у сали за сједнице соколачке општине, гдје је шездесеторо малишана из локалног вртића боравило у оквиру обиљежавања Недјеље дјетета и са начелником Милованом Бјелицом разговарало о дјечијим правима.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име