Висока школа за услужни бизнис Соколац – Источно Сарајево организује другу научно-стручну конференцију под радним називом „Развојне перспективе Западног Балкана у 21. вијеку”.

Конференција ће бити одржана на Јахорини у хотелу Рајска долина у период од 22 до 23.09.2023. године.

На овом скупу, поред излагања истраживачких радова аутора из различитих области, 22.09.2023. године (петак), у периоду од 17 до 19 часова, планирана је организација радионице посвећене „Брендирању производа са географским поријеклом“ уз учешће истакнутих предавача из Босне и Херцеговине и Србије.

У оквиру наведеног догађаја планирано је и учешће, с циљем бољег проблемског разумијевања теме радионице, али и покретања конкретних активности, привредника сарајевско-романијске регије, у односу на посебност и тржишну идентификацију производа овог поднебља.

,,Имајући у виду да ће један број предавача изнијети своја сазнања у задатом оквиру као “искустава Србије”, верујемо да нам слична искуства можете пренети и у односу на регионалне (РС), државне (БиХ) и међународне трендове” – истакли су из Високе школи за услужни бизнис.