ОО ДЕМОС Соколац покренуо је и у наредном периоду реализоваће пројекат уређења спољашњег простора око ЈЗУ Дом здравља „Др Љубомир Ћеранић“, као и уређење изгледа зграде Хитне помоћи.

У склопу радова, који су почели 8.септембра 2023. године, поставиће се ивичњаци, стазе за кретање пјешака и асфалтиран цјелокупан простор око зграде Дома здравља.

– За наредни викенд планирано је извођење радова на сређивању унутрашњег и спољашњег изгледа зграде Хитне помоћи, у чему ће заједно са радницима Дома здравља учествовати чланови и симпатизери ОО ДЕМОС Соколац – саопштили су из овог општинског одбора.

Стварне потребе наших суграђана нама су на првом мјесту и свакодневно улажемо максималне напоре да, у условима ограничених могућности и средстава, те потребе препознамо и испунимо. Руководство ОО ДЕМОС Соколац увијек ставља опште интересе нашег народа изнад личних интереса и из тих разлога иницирамо и финансирамо активности оријентисане ка општој добробити грађана. С обзиром да су радови на асфалтирању прилаза и простора око зграде Дома здравља, изведени први и последњи пут 1971. године, дакле пре више од 50 година, ОО ДЕМОС Соколац дао је приоритет овом пројекту. Уређење стаза, ивичњака и простора око зграде Дома здравља посебно је важно јер омогућава свим грађанима лакши и безбједнији приступ примарној здравственој заштити, а прије свега особама које имају потешкоће у кретањудодали су из ОО ДЕМОС Соколац.

Након завршетка радова, доктори и медицинско особље имаће боље услове за обављање свог племенитог посла, а наши суграђани боље услове за здравствене прегледе и лијечење.

Како наводе из ОО ДЕМОС Соколац, упркос свим тешкоћама наставиће се са спровођењем социјално одговорне политике, улагањима у активности од круцијалног значаја, и пројекте који унапређују квалитет свих сегмената живота у Сокоцу.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име