Проглашењем најуспјешнијих екипа и појединаца у узрасту од 13 и 14 година, на Сокоцу је завршен тродневни Меморијални омладински фудбалски турнир „Срђан Томић и Владица Бабовић“.

За најуспјешнију екипу у категорији 13 година проглашена је екипа Фудбалског клуба /ФК/ „Олимп“ са Пала, другопласирани је ФК „Соколац“, а треће мјесто припало је ФК „Омладинац“ са Хан Пијеска.

За најбољег голмана у овом узрасту проглашен је Данијел Алексић из ФК „Соколац“, за најбљег стријелца на јучерашњем дијелу такмичења Новак Ковачевић из истог тима, а за најбљег играча Лазар Скоко из ФК „Олимп“ са Пала.

Посебно признање „седмица“, које се додјељује у знак сјећања на Срђана Томића – Фудбалера соколачког клуба „Гласинац“ и члана младе репрезентације БиХ и Републике Српске, уручено је Луки Мандићу из ФК „Омладинац“ са Хан Пијеска, а признање „јединица“ у част преминулог голмана и тренера „Гласинца“ Владице Бабовића уручено је Луки Короману из ФК „Олимп“ са Пала.

У категорији 14 година, за најбољу екипу проглашен је Спортски Фудбалски клуб „Либеро“ из Горажда, друго мјесто је заузела екипа Школе фудбала „Шампион“ са Илиџе, а треће ФК „Романија“ са Пала.

За најбољег голмана у овој категорији проглашен је Амсал Љубинац из Школе фудбала „Шампион“ са Илиџе, за најбољег стријелца Дамјан Јовић из ФК „Милићи“, а за најбољег играча Галиб Салан из „Либера“ из Горажда.

Посебно признање „седмица“ у овом узрасту уручено је Ајдину Камерићу из Школе фудбала „Шампион“ са Илиџе, а признање „јединица“ Јовану Глуховићу из екипе „Романија“ Пале.

По завршетку финалних утакмица у претодна два дана проглашаване су најуспјешније екипе и појединци и у преосталим категоријама у узрасту од осам до 11 година.

Меморијални омладински фудбалски турнир „Срђан Томић и Владица Бабовић“ окупио је ове године 700 дјечака и дјевојчица из Републике Српске, Федерације БиХ и Црне Горе.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име