Прослава Међународног празника рада, 1. маја, традиционално се обиљежава у свим дијеловима Србије, уз незаобилазно роштиљање под ведрим небом које почиње у рану зору, а понекад и читав дан раније.

Боравак и дружење у природи, као и припремање хране постали су омиљена су забава свих оних који прослављају овај празник, а увијек се деси и нека смијешна и занимљива ситуација која се касније препричава. Тако су ови домишљати младићи нашли начин да потпале ватру за роштиљ, а да се много не намуче.

Наиме, младићи су се досјетили да ватру “распале” ни мање ни више него ваздухом из ауспуха! Они су дотјерали аутомобил тик до ватре, а онда је возач почео да додаје гас и тако успио да распали пламен, пише Блиц.

Може и тако кад већ вјетар неће да погура”, “Made in Balkan”, “Српска посла”, само су неко од коментара које је побрао поступак ове веселе дружине.

@eleonora_milosevic #viralvideostiktoks #viralvideo #viral #pungas #trend #tiktok #foryou #fyp #fy #f @Marko Marjanovic ♬ Kidam Kako Vozim – Djexon & Coja