Паранормалне активности одувијек су привлачиле пажњу људи широм свијета, а сада је ту карактеристику коју је осјетио у својој кући ријешио да искористи и уновчи један становник Зенице.

Ибрахим Каргић кога још зову „Тата чаршија“ необичан је по много чему, извештава Срећко Стиповић на свом јутјуб каналу.

Ипак највише пажње привлачи његова „соба духова“. Како тврди у његовој кући коју је наслиједио од оца у једној соби нико није заспао до јутра пуних 50 година.

Немирни духови и приказе пробуде и застраше свакога, тврди он. Само је његов отац успио преспавати три ноћи и једна социјална радница једну ноћ.

„Ја сам четири ноћи ноћио, али нисам могао издржати. Морао сам научити и ‘Оче наш’ и када бих то измолио, онда нестане. Када ме ухвати први сан имам осјећај као да неко прође и чујеш да шкрипе подови. Једну ноћ ми дошао човјек у бијелој одори, бијелих бркова. Једну ноћ у црном стоји човјек крај шпорета“, прича он.

Оно што је посебно интересантно јесте да је он ово успио чак и да уновчи, с обзиром да све већи број жена плаћа да преноће у соби.

Ибро је од неких узео и аванс и чека хоће ли се појавити да преноће у тој соби, преноси Курир.

„Из Словеније се јавила госпођа Буцка и тражила да ноћи у тој соби. Послао сам јој свој девизни рачун да уплати новце и кад год буде жељела, може доћи да преноћи. Чека је пансион, ВИП салон. Уплатила је 290 евра, а то говори папир којег имам од Вестерн Униона. Међутим, касније ми се јавила и рекла да се плаши и да се предомислила. Рекао сам јој да је то њена ствар и да пара нема, отишле, испариле“, истиче кроз смијех и додаје:

„Једна жена је уплатила, али ми се јавила и рекла да се ипак плаши. Има и једна из Америке, она ми је дала 600 долара за ово. Можда се појави и дух, али то не могу гарантовати“, каже на крају.