Сезона прољеће/љето 2023. биће другачија од претходних. Живописне боје унијеле су посебно очаравајуће ноте у комаде који ће се носити ове године.

Доласком топлих дана радо се носе комади ефектнијих боја. Но, без обзира да ли више волите хај стрит брендове или уживате улагати у комаде луксузних модних марки једно је сигурно, ове сезоне пожељећете инвестирати у комаде одјеће јарких тонова.

Зелена

Савршена за комбиновање, зелена боја доноси свјежину и свестраност. Зелена ће се одлично слагати с неутралним бојама, њежним пастелним нијансама, али и жарким бојама попут наранџасте или жуте.

Наранџаста

Ова боја је хит већ неколико сезона и поново привлачи пажњу на овогодишњим колекцијама. Без обзира одлучите ли је носити од главе до пете или само кроз детаље, наранџаста ће владати и ове сезоне.

Ружичаста

Ова разиграна боја прати трендове већ неко вријеме, а сигурно је да ће се и задржати током цијеле сезоне. Ружичаста долази у разним нијансама, а хит су све, од неонских, па до пастелних.

Жута

Раскошна и вибрантна палета жуте боје доноси неколико нових нијанси, од њежно жуте, па све до неонско жуте. Ова упечатљива боја заокружиће ​​прољетне понуде, пише Љепота и Здравље.

Плава

Плава боја и даље влада модним пистама. Плава у комбинацији са неком од других вибрантних боја пун је погодак.