У оквиру 6. кола Прве лиге Републике Српске, КК „Соколац“ поражен је у суботу у Бијељини од домаће екипе „Радник БН Баскет“ резултатом 79:51.

Био је ово први пораз у сезони којим су Сокочани са првог мјеста прешли на четврто са једанаест бодова колико имају и три првопласиране екипе на табели: „Рогатица“, „Радник БН Баскет“ и „Приједор Спартак“.

Тренер КК „Соколац“ Томислав Тамбурић, сматра да је пораз дошао на вријеме, како би исправили грешке пред финиш ове полусезоне.

– Честитам екипи „Радник БН Баскет“ на побједи. У нападу смо били јако лоши, што за нас и није баш карактеристично. Идемо даље, још увијек имамо исте циљеве и задатке – нагласио је тренер Тамбурић.

Наредно коло ће се играти у Вишеграду, гдје ће „Соколац“ снаге одмјерити са домаћином „Варда ХЕ“, која на табели заузима девето мјесто са осам бодова.

Рођена 26. априла 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. У Источном Сарајеву на Филозофском факултету студирала журналистику (2007–2013) и стекла звање дипломирани новинар. Запослена у Инфо центру Соколац од 2013. године.