Портал „Соколац-срце Романије“ данас навршава пуних 10 година свога постојања. Како времена у којима живимо баш и нису најприкладнија за нека већа славља, и наша је редакција свој 10.рођендан одлучила обиљежити „скромно, у кругу породице“ – својих читалаца.

Овим текстом, желимо вас подсјетити на разлоге нашег постојања а то су прије свега промоција љепота и потенцијала Романије, Гласинца и Сокоца, као темеља којима смо у своме раду привржени, ево већ пуних 10 година. Дакако, нисмо баш по свачијем укусу, и у ових се 10 година накупио и поприличан број наших критичара.

Ипак, са радошћу се сјећамо тог 13.новембра 2012.године када смо били један од ријетких портала са наше регије. После година и година у којима је Соколац био „црна рупа“ на свим меридијанима, од те 2012.године освјетлили смо и обасјали наш град хиљадама позитивних текстова и лијепих прича. Данас портали „ничу као редуше после кише“, нажалост без потписа и импресума, финансирани искључиво у политичке сврхе.

Захвални смо свима који су свој таленат, рад, труд и залагање уградили у постојање и дјеловање нашег и вашег портала, који упркос свему опстаје и остаје пуних 10 година. Живи и здрави нам били.

Редакција
„Соколац-срце Романије“

Рођен 17. децембра 1986. године у Сокоцу. Основну школу и гимназију завршио у Сокоцу. Године 2011. дипломирао на Факултету за информатику и рачунарство, Универзитета Сингидунум у Београду, те стекао звање дипл.инжењер пословне информатике. Од 2012.године главни и одговорни уредник портала "Соколац-срце Романије".

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име