Умјесто да очигледну КРАЂУ и ОТИМАЊЕ БОДОВА у ЧАЈНИЧУ надлежни органи ФСРС санкционишу, једину казну ће како ствари стоје морати да плати ФК „Гласинац 1936“. Због чега?

Најприје нам је након утакмице у Чајничу ИСЈЕЦАЊЕМ ДИЈЕЛА ВИДЕО СНИМКА укинуто право жалбе Судијској комисији ФСРС. Ко је и због чега исјекао последњих пет минута утакмице није на нама да утврђујемо. Пуна 4 сата од стране контролора Данила Јасике из Вишеграда добијали смо увјерења да снимак постоји, да би коначно у 20 часова ипак рекао како је последњих и КЉУЧНИХ 5 минута нестало, тј. да тај дио утакмице није снимљен.

Потом је против нас Дисциплински поступак покренуо Жељко Ћузулан из Рогатице и то због објављивања саопштења Клуба у коме смо само навели чињенице које смо добили од стране службених лица са поменуте утакмице. Како би заштити наше играче то саопштење нам је једино преостало у том моменту.

Да ли то господине Ћузулан и господо из Фудбалског савеза Републике Српске треба да ЋУТИМО ДА НАС ГАЗЕ И ПОНИЖАВАЈУ из кола у коло почев од 24.септембра и утакмице у Сребреници. И то у моменту када се наш клуб налазио на другој позицији. Коме је то ФК „Гласинац 1936“ засметао у врху табеле?

Да ли је неко кажњен након утакмице 8.кола у Сребреници? Зашто су судије ПЛАКАЛЕ? Ко је коме давао новац и ко је коме остао дужан? Питајте судију Жељка Текића из Зворника. Ми смо након те утакмице ћутали, сматрајући да се неке ствари неће поновити.

Да ли је неко кажњен након утакмице 10.у кола Чајничу? Због кога је исјечено последњих пет минута утакмице? Ко је коме на полувремену давао новац?

Бавите ли се тим и сличним питањима или кажњавате само наш Клуб? Ми знамо одговор на сва ова питања а доћи ће вријеме када ћемо имати и опипљиве доказе. Ред је да ви саопштите јавности одговоре на многа отворена питања која у питање доводе регуларност цијелог првенства. ЈЕР ОВАКО ВИШЕ НЕ ИДЕ.

Ми не тражимо било чију помоћ, наши играчи су за сваки освојени бод крваво изгарали на терену. И кад губимо у Сокоцу, као што је то био случај претходног кола фер и спортски честитамо противнику. И увијек ће тако бити када је неко бољи од нас, али да ћутимо на КРАЂУ, ЛОПОВЛУК и ПОНИЖЕЊЕ – Е ТО НЕЋЕ МОЋИ!

ФК „Гласинац 1936“ ће у најскоријем могућем периоду одржати Скупштину и најозбиљније размотрити ИСТУПАЊЕ из Друге лиге ФСРС – група „Исток“.

До тада сматрајте да смо данашњу одлуку Дисциплинске комисије ФСРС бацили у канту за ђубре у којој треба да заврше многи мешетари и разбојници који (НЕ)ДЈЕЛОВАЊЕМ срозавају наш фудбал на најниже гране.

ФК „Гласинац 1936“ Соколац