Астрологија открива хороскопске знаке који пре доношења одлуке никад не размисле двапут!

Када је нешто веома значајно, већина људи добро размисли о доношењу одлуке. Ипак, постоје и они који брзају, не желе да размисле ни два пута, а камоли више, и због тога најчешће изаберу погрешан потез.

Несвесно упадају у невоље, кажу да им је језик бржи од памети и лако могу да повреде осећања других. Ево у којим знацима се најчешће рађају овакви људи:

ОВАН

Овај знак је познат по нестрпљивости. Људи рођени у овом хороскопском знаку су чврсти и не размишљају темељно пре него што донесу било какву одлуку или поступе у складу са својим емоцијама и осец́ањима. Они су неодлучна биц́а која се боре да предузму акцију и зато никада не размишљају више пута пре него што било шта ураде. Људи рођени у знаку Овна обично не размишљају о последицама својих поступака све док их не направе.

РИБЕ

Људи рођени у знаку Риба прилично су креативни и познати као краљеви доношења лоших одлука. Обично се плаше доношења лоших одлука и остају затрпани својим мислима, а као резултат тога, ураде оно што су најмање желели. Увек су актери спонтаних акција, па често могу да упадну у невоље, а да тога нису ни свесни.

БЛИЗАНЦИ

Људи рођени у знаку Близанаца непрестано „жонглирају“ између разума и срца. Они своје мишљење кажу директно, без устезања, па често могу да се покају због наглих одлука. Другима често делују да немају мира, а чињеница је да врло лако донесу лоше одлуке. У њиховом случају, и срећа игра велику улогу.

СТРЕЛАЦ

Стрелчеви су познати по томе да у афекту доносе одлуке и касније жале. Никада не размишљају у последицама, могу да буду прилично сурови према блиским људима и речима да погоде тамо где највише боли. Стрелчеви доносе одлуке да докажу свој понос, иако после схвате да није требало да поступе тако.