Представници Црвеног крста Соколац уручили су данас директору Основне школе „Соколац“ неколико пакета школског прибора и уџбеника, поводом почетка нове школске године.

Волонтер Црвеног крста Николина Поповић објаснила је да су школски прибор прикупили у хуманитарној акцији током претходне седмице.

– Финансијска ситуација наших суграђана је додатно угрожена кризом и припрема дјеце за школу је додатно отежава, па смо као један вид помоћи одлучили организовати хуманитарну акцију прикупљања школског прибора, која је била јако успјешна, рекла је Поповићева, те се захвалила маркетима „Оногошт“ који су им уступили просторије те новоотвореном „Ал“ маркету који је донирао значајну количину колског прибора, те свим суграђанима који су узели учешће у овој акцији.

Рођена 16. јуна 1986. у Сокоцу. Основну школу и гимназију завршила је у родном мјесту. На Филозофском факултету у Источном Сарајеву студирала енглески језик и књижевност. Дипломирала је 2011. године. Запослена у Инфо центру од 2012. године.