Актив младих ДЕМОС-а Соколац позива све наше суграђане и остале заинтересоване 30. и 31. јула на купалиште „Бук“. Ријека Каљина је тестирана од стране професионалних ронилаца, и утврђено је да постоје сви потребни услови да се на једином купалишту у Сокоцу могу одржати догађаји тог типа. Сходно томе омладина ДЕМОС-а организује манифестацију која до сада није виђена на нашим просторима.

Наиме, под будним оком инструктора роњења, након одржаног стручног предавања биће обављена обука заинтересованих кандидата, након чега ће бити омогућени зарони, са обезбједјеном цјелокупном сигурном и професионалном опремом уз пратњу сертификованог инструктора роњења.

Такодје, заинтересовани могу узети учешће и у организованим скоковима који ће се одржати 30. јула.

Пријаве ће се вршити на лицу мјеста ( котизација је бесплатна) и за прва три мјеста биће додјељене награде и признања.

Тако да ће за најбољи скок бити додјељен пехар и награда од 300 КМ, за друго пехар и 200 КМ, док ће за треће уз пехар бити уручено 100 КМ.

Оба дана програм почиње у 10h и на вама је да понесете само добру вољу, а Актив младих ДЕМОС-а Соколац вам гарантује добар едукативни, као и збавни програм који ће бити пропраћен дневним журкама.

Још једном ћемо напоменути да је претходни викенд у организацији Актива младих ДЕМОС-а Соколац уређено цјелокупно купалиште „Бук“ и да су створени сви услови да постане једна од најпожељнијих локација у регији у љетњем периоду.