Стари аутобус ускоро ће добити ново, невероватно рухо.

Креативни људи имају невероватне идеје за бизнис. Оно што многима не би пало на памет, једном Страхињи и Ани који заједно чине Whatifness тандем одлично иде на руку.

Они су показали да од онога што многи мисле да је старудија која је спремна за отпад може да се заради, а потребно је само уложити мало маште и веровати у то.

Ана и Страхиња купили су стари аутобум на sasomange.rs и управо њега ће претворити у покретну кућу. Можда звучи лудо, али њихова оригиналност се до сада у више наврата показала као невероватно корисна ствар.

Након куповине аутобуса почели су са трансформацијама, куповином потребног материјала и ангажовањем мајстора које су такође нашли путем сасомаге платформе.

Финална фаза овог пројекта јесте опремање унутрашњости нове покретне куће и куповина свих потребних ствари на sasomange.rs. Крај овог пројекта јесте почетак новог бизниса а то је издавање аутобуса/покретне куће преко sasomange.rs огласника.

Први део трансформације објављен је у видео снимку, и већ се може видети да ће се овај аутобус претворити у прави мали рај за уживање. Не можемо ни да дочекамо како ће изгледати по завршетку радова.

Погледајте како аутобус изгледа након прве фазе радова: