Фото: Pixabay

У Босни и Херцеговини данас се очекује сунчано вријеме уз малу до умјерену облачност. Током дана пораст облачности, што понегдје на сјеверу, сјеверозападу и сјевероистоку Босне може условљавати пљускове.

Понегдје уз кишу могућа је и грмљавина, а локално и појава града. Вјетар слаб до умјерен југозападног смјера. Јутарња температура од 14 до 20, на југу до 22, а највиша дневна од 26 до 32, у сјеверним подручјима Босне до 34 степена.

У Сарајеву сунчано уз малу до умјерену облачност. Током дана, пораст облачности. Јутарња температура око 14, а највиша дневна око 30 степени.

За сутра се најављује умјерено до претежно облачно вријеме. Послије подне у Босни се очекују локални пљускови. Јутарња температура од 14 до 20, на југу до 23, а највиша дневна од 24 до 30, на југу до 33 степена.

Према подацима Федералног хидрометеоролошког завода, у петак се очекује претежно облачно вријеме са пљусковима и грмљавином. Јутарња температура од 14 до 20, на југу до 24, а највиша дневна од 24 до 30, на југу до 32 степена.