Ловачко удружење „Гласинац“ Соколац домаћин редовне сједнице Скупштине Ловачког савеза РС

0

Предсједник Скупштине Ловачког савеза Републике Српске Дарко Ћулум, сазвао је редовну сједницу овог савеза за суботу, 16. април. Планирано је да сједница почне у 11.00 часова у Сокоцу, у Свечаном салону „Империал“ који се налази на путу Подроманија – Рогатица.

На дневном реду ће се наћи девет тачака, међу којима је усвајање записника са сједнице Скупштине Ловачког савеза РС одржане 09. октобра 2021. године, затим Извјештај о реализацији закључака са поменуте сједнице, као и Извјештај о раду Ловачког савеза и његових органа и тијела за период од 01. јануара до 31. децембра прошле године.

На сједници ће бити ријечи и о Извјештају о финансијском пословању Ловачког савеза у прошлој и Приједлог финансијског плана за ову годину.

Планирано је да се разматра Извјештај о раду Надзорног одбора у претходној години, затим Информација Комисије Ловачког савеза РС о приједлогу измјене Закона о ловству у РС, као и Приједлог измјене члана 17. Статута Ловачког савеза РС.

Рођена 26. априла 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. У Источном Сарајеву на Филозофском факултету студирала журналистику (2007–2013) и стекла звање дипломирани новинар. Запослена у Инфо центру Соколац од 2013. године.