Рукометаши „Гласинца“ предстојећег викенда настављају своју борбу у Другој лиги Републике Српске, група исток, гдје у оквиру петог кола играју дерби утакмицу против екипе „Перихел“ из Брчког.

Тренер „Гласинца“ Јован Боровчанин подсјетио је да је „Гласинац“ првопласирана екипа без пораза, и изразио наду у побједу и пласман у Прву лигу РС.

– Надамо се да ћемо у дербију Друге лиге РС остварити побједу, чиме бисмо остварили пласман у Прву лигу Републике Српске. У Брчко идемо без притиска али се надамо доброј утакмици и добром резултату, каже Боровчанин.

У склопу припрема за други дио сезоне у Другој лиги Републике Српске „Гласинац“ је играо припремне утакмице на којим су провјерили форму.

– Са тренинзима смо почели 27. јануара, имали смо четири веома јаке припремне утакмице, и одрадили добре припреме за наставак сезоне. Вјерујем у позитиван резултат на отварању другог дијела сезоне, закључио је Боровчанин.

„Гласинац“ се налази на првом мјесту првенствене табеле са осам бодова, док је“Перихел“ на другом са шест бодова и једним поразом. Утакмица „Перихел“ – „Гласинац“ игра се у суботу 19. марта у 13 часова у Брчком.

Рођена 16. јуна 1986. у Сокоцу. Основну школу и гимназију завршила је у родном мјесту. На Филозофском факултету у Источном Сарајеву студирала енглески језик и књижевност. Дипломирала је 2011. године. Запослена у Инфо центру од 2012. године.