О Орбану можете мислити добро или лоше, али чињеница је да се овако искреног шефа државе ријетко може наћи. Он свом народу искрено говори своје мишљење о томе како стоје ствари и изравно оптужује Брисел за намјерно дизање цијена енергената и инфлацију.

Водите рачуна, ову изјаву је дао 19. 2. 2022., што је прије почетка сукоба у Украјини. Значи да раст цијена енергената и инфлација долазе, по његовом мишљењу због политике Брисела, и штампања новца средишњих банака, а нипошто због сукоба у Украјини. Али ми смо сигурни да ће за све бити окривљени Руси, чак нам се чини да је овај рат некако добро дошао западним манипулаторима јер сад имају дежурног кривца за све негативно што се деси.

Орбан сматра да ће то поскупљење енергената бити уведено како би се казнило оне који посједују ауте и некретнине, јер је то само нова врста пореза на имовину. Како цијена енергије носи око 50 % инфлације, то онда води у нови круг инфлације, стога Орбан очекује да ћемо идућих година живјети у „високоинфлацијском“ окружењу.

Ово што Орбан говори се савршено уклапа у план Великог Ресета зликовца Klausa Schwaba. Осим тога, Орбан такође спомиње велику важност године 2030. која ће по њему бити пресудна за свијет, што је нама такође добро познато из тзв. „Агенде 2030“ и трансформације свијета коју нам спремају.

Послушајте Орбана у овом кратком видеу с преводом.