Јануар доноси олакшање у љубавним односима!

Пуних мјесец дана Венера у Јарцу је ишла ретроградним ходом и вратила нас на нерашчишћене емотивне рачуне из прошлости, а 29. јануара коначно креће унапријед, што указује на прилику на нови почетак.

Више од мјесец дана сви знакови зодијака нису били у стању да се фокусирају на оно што је тренутно, него су копали по старим емотивним стањима, како би евентуално исправили оно што може да се поправи.

Ретроградна Венера јесте донијела прилику за шансу за помирење, али ће уједно када крене напријед многима донијети освјешћење, па ће се запитати „шта им је то уопште у животу требало“.

Међутим, знакови који су оживјели стару везу и успјели да је задрже до 27. јануара, имаће прилику да крену на сљедећи ниво, оставе прошлост за собом и коначно крену напријед.

Такође, сви који су покушавали да остваре ново познантсво у љубави, а нису успијевали, коначно ће то моћи иза 29. јануара.

Венера ће сада показати своје праве комуникативне вјештине, жељу за флертом и лаким упознавањем.

Другим ријечима, љубав коначно почиње да гледа ка будућности, а то се нарочито односи на Ваге, Јарчеве и Ракове који се спрема предиван период у љубави. Везе и бракови постаће још стабилнији, а ако сте сами, очекује вас љубав за цијели живот.