Из ЈКП „Соколац“ обавјештавају грађане да је ноћас око 24.00 часа отклоњен квар, до којег је дошло усљед пуцања главне топловодне цијеци у Улици Радомира Нешковића, те је већина потрошача јутрос добила гријање, а току дана очекује се пораст температуре и потпуна нормализација.

Радници соколачке топлане су ноћ иза наспровели на терену и данас настављају радове у Улици Цара Лазара, тачније на санирању проблема у просторијама АПИФ-а, гдје је такође дошло до пуцања цијеви. Очекује се отклањање и овог квара у току дана.

Из ЈКП подсјећају да још увијек постоји проблем у Улици Симе Дрљаче, укључујући зграду ПИО-а те да не могу прецизирати када би корисници услуга на поменутим локацијама могли добити уредно снабдијевање топлотном енергијом.

Рођена 28. августа 1989. године у Зеници. Основну школу и гимназију завршила у Сокоцу. Дипломирала је Новинарство 2013. године на Филозофском факултету Универзитета у Источном Сарајеву. У ЈП "Инфо центар" Соколац запослена од 2015. године. Тренутно обавља функцију главног и одговорног уредника.