Портал „Катера“ већ неколико мјесеци тенденциозно и злонамјерно пласира поједине информације, а које се тичу општине Соколац.

Тако је вечерас на ЗАПРЕПАШЋЕЊЕ СВИХ пласиран текст под насловом „Ваздух тренутно највише загађен на Сокоцу“ и да је велика могућност да ће цијелокупно становништво бити погођено. Са чим, није нам познато!? Можда са неким астероидом?

Драги наши суграђани, стварни разлог за овакве и сличне текстове можете сами претпоставити – КОНВЕРТИБИЛНЕ МАРКЕ.

Када се из буџета општине Соколац добију хиљаде и хиљаде конвертибилних марака наша општина је најбоља у свему (чак понекад и са претјеривањем), док преко ноћи постајемо најгори чим се ти новци из буџета не одобре.

Драга редакцијо Катере, са 5.000 КМ може се помоћи бар 10 породица, ријешити неки други већи проблем, итд. итд. Ипак сте се ПРЕЦИЈЕНИЛИ!

Очигледно је да се и редакција портала „Катера“ води оном народном „ПАРА ВРТИ ГДЈЕ БУРГИЈА НЕЋЕ“ (исти случај и са БН телевизијом већ дужи низ година).

Професионалност „Катере“ на завидном нивоу. „Расте“ из дана у дан!

До неког новог јављања, драги суграђани из „доњег дијела града“ прочитајте и угледајте се како се професионално ради мониторинг квалитета ваздуха.

Квалитет ваздуха на Романији задовољава европске стандарде