У организацији чланова Футсал клуба „Гласинац Соколац“ прошле седмице одржано је новогодишње спортско дружење у дворани „Лименка“.

Турнир у малом фудбалу под називом „4 НА 4“ окупио је шеснаест екипа, а освајач првог мјеста била је екипа „МК Петрол“, сачињена од активних играча соколачког футсала.

Тренер Футсал клуба „Гласинац Соколац“ Предраг Добриловић истакао је да се током турнира могло видјети доста лијепих фудбалских потеза.

– У финалу које је одржано у недјељу 2. јануара, екипа „МК Петрол“ савладала је тим под симпатичним називом „Љуте осе“, за који је наступало неколико бивших и садашњих футсалера. Побједник је ријешен тек послије пенала, након активног резултата 0:0. Финалистима су обезбијеђене симболичне новчане награде од уплате котизација, што описује смисао овог спортског дружења, јер је фокус био на забави. Након такмичарског дијела, дружење се настављало у празничној атмосфери – навео је Добриловић.

Добриловић је нагласио, да је турнир почео минутом ћутања поводом смрти бившег предсједниика Скупштине општине и народног посланика Милана Тупајића.

Рођена 26. априла 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. У Источном Сарајеву на Филозофском факултету студирала журналистику (2007–2013) и стекла звање дипломирани новинар. Запослена у Инфо центру Соколац од 2013. године.