У суботу је на програму још један градски дерби: КМФ „Јахорина“ – ФК „Гласинац“.

Побједник носи „Црвене стијене“ као трофеј а за бодове ће се борити на паркету Спортско-пословног центра „Пеки“ у Палама.

КМФ „Јахорина“ има скроман учинак ове сезоне, двије побједе и један реми, 7 бодова на конту.

У прошлом колу Јахорина је поражена од још једног градског ривала, Жељезнице,а у мечу није надиграна. Мелем на рану је побједа у Купу БиХ против премијерлигаша Полицајца, па ће у суботу у утакмицу ући силно мотивисани и пуни самопоуздања.

Футсал „Гласинац“ клуб је серију од четири меча без побједе прекинуо против тима са зачеља, „Белог Анђела“, да би раст форме потврдио у наредном колу када је на Сокоцу срушен лидер првенства, Радник Цитy.

Оба дуела Блауграна је добила идентичним резултатом 6:5. Досадашњи учинак 4-1-3 и 13 бодова довољни су за пето мјесто на табели, на Пале сигурно не долазе са бијелом заставом и циљ је наставак позитивне серије.

Да стратег Добриловић живи за футсал знамо, преноси ту енергију на екипу. Код Сокочана нема калкулација – игра се за гол више, голман Пајевић као вишак у пољу је већ постао заштитни знак екипе, Дебелногић традиционално тресе мрежу. Припремни меч са лидером Прве лиге ФБиХ, зеничкм Неимарима, показује да се озбиљно припремају за дерби.

Меч је на програму у суботу од 16.00 часова.