Фото: Pixabay

Мајке се некада осјећају потпуно усамљено и криве себе јер нису савршене. Сви јуримо ону идеалну слику са друштвених мрежа, а нисмо ни свјесни да то све у пракси много другачије изгледа. Једна мама, она која је била у вашим ципелама, ријешила је да се обрати свакој жени која се не осјећа добро и мисли да не ради довољно.

“Драга мама која покушаваш да одржиш све у најбољем реду…

Мајчинство није толико савршено као што видиш на друштвеним мрежама. Некада је оно пуно суза и сумње у себе. Обично је мајчинство спој савршених малих благослова који се налазе у оквиру великог хаоса.

Не брини, драга мама, ниси сама. Послушај ме кад ти кажем да ниси лоша ако потражиш помоћ. То је заправо знак колико си јака.

У реду је ако плачеш.

Сасвим је прихватљиво да не живиш онако како се очекује са разних страна. Вечерња рутина се некада претвори у бојно боље. Некада поткупиш своје дијете слаткишима како би опрало зубе. Коса није увијек очешљана.

Има ту и прича пред спавање које су пуне неких смијешних гласова. Обрисане сузе и пољупци, загрљаји чине свијет много љепшим. Да, вјероватно је ту и умјетничко дјело настало бојицама на зиду. Дјетињство је препуно успомена.

Знајте да радите много више него што сте свјесне”.