Фото: Момир Томић

За данас је у БиХ најављено облачно вријеме. У Херцеговини умјерено до претежно облачно вријеме. Током дана повремо и понегдје у БиХ је могућа слаба киша или сусњежица. Вјетар слаб до умјерен, углавном, сјеверни и сјевероисточни, а у Херцеговини умјерена бура.

Јутарња температура од -7 до 0, у Посавини, Крајини и Херцеговини до 4, а дневна 0 до 6, на југу од 7 до 12 °Ц.

У БиХ сутра се очекује претежно облачно вријеме. У Херцеговини сунчано уз постепено наоблачење крајем дана. Послије подне или током ноћи у низинама је могућа слаба киша, а у вишим подручјима сусњежица и снијег. Јутарња температура од -2 до 3, на југу до 6, а дневна од 1 до 6, на југу до 10 °Ц.

У петак, у Бих претежно облачно вријеме. У Херцеговин претежно ведро, уз пораст наоблаке током дана. Послије подне и током ноћи у Босни је могућа слаба киша, а на планинама снијег. Током ноћи у низинама Босне може бити сусњежице и снијега. Јутарња температура од -2 до 4, на југу до 6, а дневна од 2 до 8, на југу до 12 °Ц.

У суботу, претежно облачно вријеме. У Херцеговин претежно ведро. У низинама киша и сусњежица, а у вишим подручјима снијег. Јутарња температура од -3 до 3, на југу до 6, а дневна од -1 до 4, на југу од 6 до 11 °Ц.