Девета је година иза нас – радосни смо што то можемо прославити са вама. На данашњи дан, 13. новембар 2012. године покренут је портал „Соколац-срце Романије“ са намјером да свим људима добре воље кроз пажљиво бирани садржај донесе весеље у њихове домове и информацију која ће служити изградњи заједнице у којој живимо.

Између два рођендана, посебно смо поносни на неколико иницијатива које смо успјешно реализовали. Ту прије свега желимо истаћи сјајну сарадњу са Јавним медијским сервисом Србије (РТС), путем кога је из Сокоца по први пут, ширем аудиторијуму, у емисији „Мали Зејтинлик – Прича о једном рату и животу после рата“ представљено српско страдање на нашим просторима.

У јуну 2022. године за све вас припремамо једно велико изненађење, које ће се сигурни смо препричавати годинама. У периоду који је пред нама, потрудићемо се да обезбиједимо много више директних (лајв) преноса са свих важнијих догађаја, како би информације још брже и квалитетније стизале до вас. Наш циљ је био и остао исти. Без дана паузе, на најбољи могући начин промовисати све љепоте и потенцијале Романије, Гласинца и Сокоца.

Овога пута, на наш девети рођендан, желимо се јавно захвалити Горану Живковићу, нашем сараднику и новинару Алтернативне телевизије чији видео прилози биљеже милионске прегледе и Бојану Д.Тошићу који пуних осам година објективом шаље у свијет хиљаде и хиљаде прелијепих фотографија нашег подручја.

И оно што за крај желимо истаћи – не обраћамо се само вјерним читаоцима, већ свима, свим Сокочанкама и Сокочанима. Усмјерени смо према онима који желе са нама сарађивати у вјери и због различитости бираних објава жеља нам је привући и друге са циљем да допремо до свих који су из било којег разлога привремено или трајно одустали од нас. Живи и здрави нам били.

Заједно можемо све!

Редакција
„Соколац-срце Романије“

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име