Реаговање Милимира Вујадиновића, народног посланика и председника Одбора за дијаспору и Србе у региону, а поводом напада на председника Србије Александра Вучића од стране посланика из Народне скупштине Републике Српске, Небојше Вукановића.

,,Реагујући на ове нападе, размишљао сам да ли је уопште достојно на исти лист папира ставити име Александра Вучића и Небојше Вукановића.

Међутим, сада је већ евидентно, да иза напада на српског председника и Србију, не стоји један посланик из Републике Српске, који је одавно изгубио сваки политички кредибилитет, већ читав систем, у коме је он мали део, а чији центар се налази у иностраним политичким круговима.

Да није тужно и забрињавајуће, било би забавно посматрати како истовремено, напади на српског председника и државу, теку из Хрватске од стране антисрпских медија и лажних сведока из прошлости, из Сарајева од стране острашћених лидера сарајевске политичке чаршије, затим шиптарских политичара са Косова и Метохије а ево сада и од неких делова српског политичког спектра, оличеног у Небојши Вукановићу.

Ништа Вукановић ново изнео није и одавно је познато да се Александар Вучић, веома често састаје са америчким председницима попут Трампа и Клинтона али и са руским председником Владимиром Путином и кинеском председником Си Ђинпингом и то више пута него сви регионални лидери заједно. Међутим, одавно је свима упућеним познато и то, да се Небојша Вукановић, састаје са тужиоцима и судијама у бројним парницама, у којима углавном бива правоснажно осуђен због бројних лажи и увреда које износи на рачун појединаца али на жалост, веома често се састаје и са представницима иностраних амбасада и центара моћи.

Као доказ ове тврдње, стоји и чињеница да је његов напад на Александра Вучића, уследио непосредно након разговора и састанака са представницима страних држава а све уз невиђену подршку и одушевљење медија из Федерације БиХ, који су под директном контролом Бакира Изетбеговића и сличних.

Што се тиче победе над Александром Вучићем, у којој Небојша Вукановић толико жарко жели да учествује, свима је јасно да је то пусти сан једног недораслог и фрустрираног политичара, јер ту победу нису однели ни много већи и моћнији, без обзира на огромни новац и подршку коју добијају из иностранства, а које све више прижељкује и добија и Небојша Вукановић.

Без обзира на сва настојања Вукановића, Изетбеговића, Комшића и осталих Александар Вучић и мајка Србија ће наставити да помажу српски народ у Републици Српској и Федерацији БиХ и наставиће да помажу српско јединство истог народа са обе стране Дрине.

На крају, више је него очигледно, да је српски народ на Балкану добио новог Александра ујединитеља, оличеног у Александру Вучићу, а српски народ у БиХ свог Жељка Комшића оличеног у Небојши Вукановићу.“