По први пут у Сарајеву одржан је Б2Б сусрет „Клуба 100“, који је у Хотелу Хилс, окупио власнике и менаџере привредних субјеката који остварују успјешне резултате пословања.

Пословне новине у сурадњи са аналитичким партнером бонитетном кућом ЛРЦ, настављајући традицију умрежаваја привредника и овај пут су им омогућиле да подијеле добре праксе и добију нова знања и информације на тржишту. Циљ је био по први пут увезати привреднике са два пројекта: „100 највећих у БиХ“ и „Поузданост 2021“, који ће заједно кроз нове пословне конекције и договоре о сарадњи допринијети економском развоју Босне и Херцеговине.

Могућности институционалне подршке за привреднике представио је предсједник Вањскотргвоинске коморе БиХ, као и представници ентитетских комора: Привредне коморе Федерације БиХ и Привредне коморе Републике Српске.

Ово је била и прилика да се исприча како су пословни лидери искористили прилику и пребродили изазове кризног управљања, у шта су инвестирали и како је криза позитивно утицала на њихов бизнис, под слоганом „Magic of Innovation“.

Како су задржали лидерску позицију у својој бранши, могло се чути током презентације компаније EuroExpress д.о.о. из Бања Луке, која је ексклузивни партнер пројекта „100 највећих у БиХ“. А како истичу кључно је свакодневно улагати у побољшање пословања и пратити трендове.

Након тога услиједило је представљање осталих ученсика који су истакли које ће пословне циљеве остварити до краја ове године, а најавили су и инвестиције у сљедећој години као и нова запошљавања.

Ово је била прилика да се директорима компанија које имају високу оцјену бонитета 4 и 5 додијеле цертификати који то потврђују, а то су: Зира и РС Електроник из Сарајева, Еурокатализатор из Градачца, Теам ЦНЦ из Калесије. Ове компаније су и у току пандемијске године показале снагу и вољу за остваривањем задатих циљева и пословних резултата.

Нова познанства, пружила су нове прилике и идеје, дала нове перспективе за све учеснике овог Б2Б сусрета, међу којима су били и представници компанија: АрцелорМитал Зеница, Естаблиш, Проинтер ИТСС, Францк, Агрекс, ДДЦ МЛС, Триглав осигурање, КЈП Сарајево Шуме, Манпоwер, Младегс пак, Босман, ГС Творница машина Травник, Мплус БХ, Савоx, Марго, ТДР, ТQМ, Помози.ба, Chicago Vein Instutut, Унилаб, Асвокатско друштво „Алић – Бедак & Сарадници“, Термоелектро, те начелници општина Нови Травник и Соколац, као и представници медија из Ослобођења.