34. свечана додјела признања „100 највећих у БиХ“, одржана је у сарајевском хотелу Хиллс.

Организатор ове традиционалне манифестације која већ годинама подржава и награђује црем де ла црем бх. економије су Пословне новине и аналитички партнер ЛРЦ, а суорганизатор је била Спољнотрговинска комора БиХ, док је и овај пут ексклузивни партнер била компанија Еуроеxпресс д.о.о. Бањалука.

Под свјетлима рефлектора на позорници дворане хотела Хиллс нашли су се шампиони бх. привреде који су с поносом побрали признања за фантастичне пословне резултате у прошлој години. Признања су отишла у руке малих, средњих и великих компанија које су биле најбоље у разним категоријама пословања, од остварених прихода, добити и извоза, преносе Пословне новине.

Манифестацији је присуствовао и Милован Бјелица, начелник општине Соколац.

“Увјерен сам да је највећи успјех који смо постигли од како сам на челу општине Соколац то што смо почели да вјерујемо у себе, што смо пробудили предузетнички дух међу грађанима. Сокочани не чекају да им неко нешто да или донира, улажу своја средства и своје напоре како би створили боље услове за живот себи и својим породицама. Због тога цијене и поштују сваког ко дође и ради исто”, рекао је начелник Бјелица.