Већ и сами можете претпоставити да беле хаљине које личе на венчанице никако не приличе венчањима, осим ако нећете да вас гости змене са младом.

Џен Кемпбел, оснивач „Green Vedding Shoes“ и Џослин Робертшо власник „Ready or Knot“, откривају своје стручне тајне о томе како да уштедите на припремама за венчања и како да одаберете добру гардеробу.

– Данас је већина боја прихватљива, али увек препоручујем да не носите белу боју. – каже Џен Кемпбел.

Робертшо напомиње да треба да имате у виду да, као гост, желите да се разликујете од младенаца: „Многи младенци носе беле и неутралне тонове, тако да треба да избегавате беж, боју слоноваче и сиве боје.“

Кемпбел и Робертшо вас саветују које боје да не носите на венчањима:

1. Црна

Иако је шик и елегантна, црна боја не приличи гостима на венчањима. Замислите само тај хорор када би сви гости носили црно.

2. Јарке боје

Иако су венчања радосни догађаји, не желите да будете у центру пажње само тиме што ваша одећа некоме боде очи.

3. Пастелне боје

Ове боје вам не могу бити добар избор јер их не можете носити на више венчања за редом, узмите у обзир да је већина младенаца обучена у ове боје, па би вас неко од гостију могао заменити са младенцима.

4. Бела боја

Беле, широке хаљине никако не могу бити добар избор јер јако личе на венчанице. Поготово сада када је избор венчаница широк и када их има и кратких и дугачких, уских и широких…