Председник Србије Александар Вучић гостује у емисији Прва Тема на ТВ Прва.

Председник Србије говори о актуелним темама. Вучић је прокоментарисао доказе које је полиција пронашла у викендици Вељка Беливука, познатијег као Веља Невоља у Ритопеку.

„Готова је та прича, тужилац је презадовољан доказима“, рекао је вечерас председник Србије Александар Вучић поводом оптужби против криминалног клана који је предводио Веља Невоља.

– Ти људи су клали, мучили, млели људе у великим индустријским мешалицама, углавном навијаче Партизана, то није имако везе са навијањем већ са дригом, њиховом бизнистом. Имали су својхе штек станове и уз поједине мабасаде – рекао је председник и додао.

– Један од кољача, месара, тај који је слао ћевапе Звицеру. Кад их самељу, прекољу, онда им шаљу ћевапе. То нема везе с навијањем, већ са дрогом, политиком.

Он се изнервира, каже да хоће да види ћевапе, и онда му шаљу ћевапе. Онда су кречили те просторије мислећи да ће да сакрију ДНК. Ово говорим Звицеру који је на слободи и који је велики зликовац, да ме убије, јер му слободе неће бити док сам жив. То радим јер сам борац и јер волим своју земљу. Имате оног професора педофила са Правног факултета који им се додворава, е па имате човека који се не боји да буде претворен у млевено месо. Пет месеци нисмо имали ниједно убиство. Ја му кажем наћи ћемо те било где на свету, ђубре једно бандитско, који си мислио да можеш људе у ћевапе да претвараш. Пратићемо га од Црне Горе до Колумбије – истакао је Вучић.