Под покровитељством Привредне коморе Србије, а поводом 20 година пројекта „Пут ка врху“, Медиа Инвент и Унија послодаваца Србије припремају Монографију Хероји и неимари Србије и Републике Српске. У светлу признања „Капетан Миша Анастасијевић“ биће представљено друштвено стваралаштво једнородног народа коме Дрина није граница, него мост преко кога се оваплоћују заједничке идеје и визије, саопштено је из Медиа Инвента.

– Ово ексклузивно издање биће посвећено и здравственим радницима који несебично и зналачки воде херојску борбу против Ковида 19, остављајући неизбрисив траг делом и подвигом. Окосницу садржаја овог подухвата чине мала и средња предузећа, компаније,установе и инситуције,њихов одрживи развој, њихово знање и ефикасност као гарант стабилности и путоказ изградње и јачања просперитета у региону. Монографија је, уствари, осећајни водич најуспешнијих и најодговорнијих фирми, компанија, предузећа од јавног значаја, установа, друштава са ограниченом одговорношћу, пословних агенција, финансијских институција, профитабилних групација, инвестиционих фондова, паметних малих и средњих предузећа – наводи се у саопштењу.

Додаје се да ће књига са око 900 страна, „српско-енглеска верзија са 900 јасних, изазовних, успешних искуствених прича и визија“, представљати прави издавачки подухват о развојном путу, јачању и сарадњи Србије и Републике Српске.