Тријумф Гласинца за вицешампионску позицију (ВИДЕО)

Аутор: Славиша Вукашиновић

0

Фудбалери Гласинца 2011 на најбољи начин су окончали јесењу полусезону, савладали су Сокочани веома чврсту екипу Власенице и зимоваће на другој позицији, непосредно иза јесењег шампиона Будућности из Пилице. Самим тим екипа Гласинца 2011 је остала у трци као један од главних кандидата да у пролећној сезони освоји титулу и након неколико сезона се врати у 1. лигу Републике Српске. Сокочани су се први пут радовали у 26.минути када је након лепе акције стрелац био Милош Вујичић. Са минималном предношћу Гласинца 2011 се отишло на одмор.

Гости из Власернице су играли отворено, па су у 60. минути стигли до изједначења, а прецизан је био Петровић. Ипак у 80 . минути домаћи играчи крунишу теренску надмоћност и поготком младог Милинковића стижу до заслуженог тријумфа.

Утакмица је у појединим моментима била на граници инцидента, са доста нервозе, али врло добри судија Милан Тадић је држао све конце у својим рукама па је додијелио чак 14 жутих картона, по седам са обе стране и утакмицу мирно привео крају.

ОФК „ГЛАСИНАЦ 2011“ СОКОЛАЦ – ФК ,,ВЛАСЕНИЦА” ВЛАСЕНИЦА
2:1 (1:0)

Друга лига ФС РС – исток
Сезона:
2020/2021
Коло:
XV
Стадион:
„Бара”

СУДИЈЕ:
Тадић Милан (Пале)
Марић Дражен (Бијељина)
Тешановић Стефан (Источно Сарајево)

ДЕЛЕГАТ:
Ристановић Радивоје (Зворник)

СТРИЈЕЛЦИ:

1:0 Вујичић Милош (26′)
1:1 Петровић Драган (60′)
2:1 Милинковић Стефан (80′)

ОФК „ГЛАСИНАЦ 2011″

Ми.Пајевић, Новосел, Ми.Вујичић, М.Пејановић, Пр.Пајевић, Деурић (од 57′ Лончаревић), Шука, Рајић, Крешталица (од 87′ Ма.Вујичић), А.Пејановић, Милинковић (од 85′ Петровић)

ФК „ВЛАСЕНИЦА”

Ковачевић, Гарић, Мијатовић, Петровић (од 75′ Трнинић), Челић, Дошић, Н.Ковачевић, Миловановић, Мајсторовић, М.Ковачевић, Вуксић