У једном од најинтересантнијих сусрета претпоследњег кола јесење полусезоне на друголигашком Истоку Републике Српске, Дрина Хе је у потпуности надиграла екипу Гласинца 2011 и приближила се врху табеле. Централна фигура на овоме мечу био је нападач Вишеграђана, Ђорђе Окука који је са два поготка обележио меч, а уз то био и нерешива енигма за фудбалере са Сокоца.

Домаћи играчи су се први пут радовали у 18.минути након велике гужве у казненом простору гостију лопту је прихватио Окука и искоса са десетак метара погодио доњи десни угао гола Гласинца 2011.

Са минималним вођством Дрине ХЕ се отишло на одмор.

Почетак другог дела припао је гостима који су након лепе акције стигли до изједначења у 54. минуту, стрелац је био Миленковић.

Уследили су напади домаћег тима, Сокочани су дуго одолевали а онда у финишу утакмице тачније у 83. минуту на сцену ступа најбољи актер овог меча Ђорђе Окука који користи добро убацивање Рада Радовића и матира немоћног Пајевића.Тачку на овај меч ставио је најбољи стрелац Вишеграђана, Дамјановић у 87. минуту за коначних 3:1.

ФК „ДРИНА ХЕ” ВИШЕГРАД – ОФК „ГЛАСИНАЦ 2011“ СОКОЛАЦ
3:1 (1:0)

Друга лига ФС РС – исток
Сезона:
2020/2021
Коло:
XIV
Стадион:
„Видиковац”

СУДИЈЕ:
Мазић Славиша (Власеница)
Тадић Милан (Пале)
Спасојевић Милан (Зворник)

ДЕЛЕГАТ:
Жижовић Милован (Рогатица)

СТРИЈЕЛЦИ:

1:0 Окука Ђорђе (18′)
1:1 Милинковић Стефан (54′)
2:1 Окука Ђорђе (83′)
3:1 Дамјановић Далибор (87′)

ФК “ДРИНА ХЕ”

Бојановић, Ждрало, Пљеваљчић, Р.Радовић, Бојат (од 80′ В.Радовић), Дамјановић, Марковић, Грачанин, Окука (од 86′ Килибарда), Спасојевић, Крсмановић (од 80′ Митрашиновић)

ОФК „ГЛАСИНАЦ 2011″

Ми.Пајевић, Ма.Пејановић, Деурић, Милинковић (од 86′ Гашевић), Дебелногић (од 46′ Тодоровић), Крешталица, Рајић, Поповац, Лончаревић, А.Пејановић, Шука