Полицијској станици Соколац, јуче је пријављен нестанак Добринке Ашоња, рођене 1960. године настањене у улици Аћима Бабића у општини Соколац.

Из Полицијске станице Соколац наводе да предузимају мјере и радње на проналаску ове особе, о чијем је нестанку обавијештен дежурни Окружни јавни тужилац у Источном Сарајеву.

– Именована се 03.11.2020. године у пријеподневним часовима удаљила пјешице из насеља Видрићи према мјесту Хан Пијесак, на себи је имала сако сиве и торбицу бијеле боје, пребачену преко рамена – наводи се у саопштењу ПС Соколац.

Према изјави синова нестале особе, Ашоња је висине око 166 цм, црне косе до рамена и зелених очију.

Потрагу за несталом особом организују припадници Полицијске станице Соколац, Цивилне заштите и Јединица Жандармерије Источно Сарајево, који ће данас у 12 часова кренути из мјеста Видрићи код Сокоца, од викенд куће у којој живи нестало лице.

Из Полицијске станице Соколац позивају локално становништво да се прикључе потрази за несталом Добринком Ашоња (1960.), која се удаљила од куће 03. новембра.

Уколико неко уочи жену са фотографије или има било какву информацију, потребно је обавијетити Полицијску станицу Соколац на број 057/400-900.

Рођена 26. априла 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. У Источном Сарајеву на Филозофском факултету студирала журналистику (2007–2013) и стекла звање дипломирани новинар. Запослена у Инфо центру Соколац од 2013. године.