Због пандемије вируса корона, сезона за рукометаше „Гласинца“ прекинута је у марту ове године. Након дуге паузе у рукоментом клубу који окупља младе играче почели су са тренинзима и припремама. Викенд који је пред нама обиљежиће утакмице Омладинске лиге и Друге сениорске лиге Републике Српске, у групи Исток.

У Омладинској лиги Херцеговачко – романијске регије поред РК „Гласинац“ из Сокоца у овој сезони такмиче се „Леотар“ из Требиња, екипе Вишеграда, Билеће, Невесиња, Гацка, и „Славије“ из Источног Сарајева.

Друга лига Републике Српске за рукометаше окупља екипе: „Леотара“ из Требиња, Билећу, Вишеград „Б“ и соколачки „Гласинац“. Из групе Исток, најбоље пласирана сениорска екипа играће на крају Првенства са најуспјешнијом елипом друголигашког „Запада“ за улазак у Прву лигу РС.

У суботу, 24. октобра одржаће се први омладински рукометни турнир чије је домаћин РК „Гласинац“ Соколац.

Распоред утакмица је сљедећи:

2006. годиште

1. СЛАВИЈА – ГЛАСИНАЦ 11:00
2. ЛЕОТАР – ХЕРЦЕГОВАЦ 12:00
3. СЛАВИЈА – ХЕРЦЕГОВИНА 14:00
4. ЛЕОТАР – ГЛАСИНАЦ 15:00
5. ХЕРЦЕГОВАЦ – ХЕРЦЕГОВИНА 17:00

2004. годиште

1. ГЛАСИНАЦ – СЛАВИЈА 10:00
2. ЛЕОТАР – СЛАВИЈА 13:00
3. ГЛАСИНАЦ – ЛЕОТАР 16:00

У 18 часова на терену ће снаге одмјерити сениорске екипе домаћег Гласинца и требињског Леотара.

Подсјећамо да се све утакмице у Спортској дворани у Сокоцу одигравају без присуства публике и уз поштовање прописаних мјера и препорука Института за јавно здравље Републике Српске.

Рођена 3. јула 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. Године 2015. дипломирала на Филозофском факултету на Палама, одсјек Журналистика, те стекла звање дипломирани новинар. Од 2016. године запослена као новинар у "Инфо центру" Соколац.