Гријна сезона 2020/2021. године требало би да, према плану и програму, почне у четвртак, 15. октобра. У ЈКП „Соколац“ су нам потврдили да су извршене припремне активности и да је све спремно.

– Урађене су припреме на постојећим постројењима, као и хладна проба инсталације и мреже у раду. У Романијској улици утврђени су губици на мрежи, а санација тих кварова не може се извршити прије самог пуштања гријања односно покретања котла. Залихе енергената за читаву гријну сезону немамо, али смо обезбиједили одређене количине и редовно ћемо их набављати у наредним мјесецима. Надамо се уредној сезони гријања и да ће наши корисници услуга бити задовољни, као и у претходном периоду – казао је директор предузећа Дејан Томић.

Сезона гријања требало би да траје до 15. априла.

Рођена 28. августа 1989. године у Зеници. Основну школу и гимназију завршила у Сокоцу. Дипломирала је Новинарство 2013. године на Филозофском факултету Универзитета у Источном Сарајеву. У ЈП "Инфо центар" Соколац запослена од 2015. године. Тренутно обавља функцију главног и одговорног уредника.